David Gálvez Casellas va presentar el seu dietari ‘Carrer del bosc’

L’Auditori Rocafort, a Sant Julià de Lòria, es va vestir de gala, una vegada més, per rebre a un dels escriptors més prolífics del Principat, David Gálvez Casellas, que va realitzar la presentació del seu últim llibre ‘Carrer del bosc’.

Fotos: Noelia Farias · Anem Editors

El cònsol Major de la parròquia laurediana, Josep Majoral, va ser l’encarregat d’inaugurar la presentació, amb unes paraules d’agraïment per a l’escriptor i per la gent que va assistir a l’Auditori per donar suport a l’autor. Gálvez va estar acompanyat dels seus col·legues escriptors, Iñaki Rubio i Albert Villaró, que van donar el tret de sortida per començar amb la presentació, en la qual van explicar alguns detalls de la última creació literària, que va néixer durant el confinament. ‘Carrer del bosc’ és una crònica en forma de diari ficcionalitzat sobre les dèries, els gustos i les preocupacions quotidianes d’un escriptor, docent, pare i fill, resident a Andorra, així com del seu propi entorn. Un dietari, que transcorre entre el primer i els últims dies de confinament al país, provocat per la crisi sanitària de la Covid-19. Segons l’escriptor, es tracta d’una volta estàtica al món, en vuitanta dies, on no van faltar els plans, la música, les lectures i la convivència amb el nucli familiar.

Durant el col·loqui, que va tenir una durada aproximada d’una hora, l’escriptor va convidar al públic a realitzar consultes i a buidar algunes inquietuds sobre el dietari. En la intervenció van participar l’artista, Jordi Casamajor i Oliver Vergés, d’Anem Editors, per fer alguns aclariments sobre l’elecció de la portada.

Si bé les condicions sanitàries van limitar l’aforament de la sala, més d’una trentena de persones van poder gaudir de les anècdotes de l’escriptor, i dels seus col·legues, durant el vespre del passat dimecres 14 d’abril. A la trobada no va faltar la cònsol menor de Sant Julia, Mireia Codina i la ministra de Cultura i Esport, Silvia Riva, entre altres personalitats.

Després d’aquesta presentació, David Gálvez ja es prepara per signar llibres i parlar amb els lectors en la pròxima fira de Sant Jordi, que tindrà lloc a Sant Julià de Lòria, el pròxim 23 d’abril. El llibre,editat per Anem Editors, ja està a la venda a totes les llibreries del país.