La Creu Roja i Morabanc celebren les més de 200 donacions de sang

En total, la cinquena edició de la campanya va assolir 214 donacions de les quals 196 són efectives i 18 són censades com a oferiment.

La Creu Roja i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra van aconseguir omplir la pista de bàsquet del Poliesportiu d’Andorra amb un total de 214 donacions de sang. Així doncs, celebren la bona acollida de la cinquena edició de la campanya, on la màxima afluència de gent va ser a la tarda, amb un total de 139 donacions, i les hores de menys afluència al matí, amb 75 donacions. Les entitats valoren les xifres positivament i celebren també les dades registrades de donants de medul·la òssia amb 16 persones, entre ells un dels jugadors del MoraBanc Andorra, Felipe dos Anjos.  Entre els donants hi va comparèixer també el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs i la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell.

La Creu Roja i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra celebren les 16 persones que han decidit donar medul·la òssia

Per altra banda, a nivell d’estadístiques entre homes i dones, s’ha calculat que un 59% dels donants eren homes i un 41% dones. També, la franja d’edat on s’han registrat més donacions ha estat la que va dels 35 als 54 anys. Així doncs, la jornada solidària tanca amb unes dades positives i anuncia la pròxima cita de donació de sang, que serà els pròxims 9, 10 i 11 de juliol, i comptarà com és habitual amb la col·laboració del SAAS i el Centre Comercial Andorrà – Super U.