‘Dones d’aigua’ al camí hidroelèctric d’Engolasters

El passat dimarts, dia 18 d’agost, va tenir lloc l’espectacle ‘Dones d’aigua’, al camí hidroelèctric d’Engolasters. Una actuació que s’emmarca dins de les Nits d’estiu 2020 i de les visites guiades nocturnes de FEDA.

El show va començar al voltant les 21 hores, amb una gran representació artística que va tirar endavant un elenc format per set actors. L’escenari triat no va ser a l’atzar. L’actuació es va tenir lloc al costat del llac d’Engolasters, espai on el públic present, a més de gaudir de l’espectacle, va poder apreciar la bellesa de l’entorn natural i d’una nit amb una espectacular lluna.

Les diferents coreografies, danses i actuacions, realitzades pels protagonistes, van reviure les velles llegendes i contes amagats a Engolasters. És així que els espectadors van poder viure una experiència única, en un entorn natural exclusiu. Una ‘dona d’aigua’ ha estat l’encarregada d’explicar la llegenda, en primera persona, del captaire que va demanar ajuda i a qui només una persona va voler ajudar. La Moixera ha estat l’encarregada de crear aquest espectacle i, tal com explica Anna Frases, el que van tenir clar des d’un primer moment és que les protagonistes havien de ser les dones d’aigua.

Una nit marcada per la màgia del teatre, de la mà de ‘Dones d’aigua’, i en la qual es va fusionar a la perfecció, la cultura, l’art i la naturalesa. Cal recordar que l’espectacle ‘Dones d’aigua’ es va dur a terme en el marc del cicle Nits d’estiu 2020 i de les visites guiades nocturnes de FEDA, al camí hidroelèctric d’Engolasters.