EcoFrog, el sistema de neteja ecològica que arriba a Andorra

Davant de diferents professionals de la restauració, l’hostaleria i altres sectors de serveis, EcoFrog va presentar el seu sistema ecològic de neteja per a llars i negocis.

L’hotel Atiram Cèntric va acollir la presentació d’EcoFrog, que va introduir al mercat andorrà un sistema revolucionari i eficaç, que permet rentar la roba en aigua freda i sense detergents o compostos químics, gràcies a l’ús d’oxigen actiu que neteja i desinfecta fins a un 99,6% dels gèrmens i bacteris, sense representar un risc per a la salut o el medi ambient.

Màquina EcoFrog
Foto: César De Pablos

En paraules de Lluís Riera, químic i director d’assessoria de l’empresa Seguretat Alimentària i de l’Aigua (SAIA, SLU), el funcionament del sistema EcoFrog és molt senzill. “Aquesta màquina agafa l’oxigen de l’aire i, amb una descàrrega elèctrica, el converteix en ozó. L’ozó és un gas quina molècula està constituïda per tres àtoms d’oxigen i, per les seves propietats, té una capacitat de convertir-se ràpidament en oxigen i d’oxidar matèria que anomenen radicals lliures, com ara la brutícia, els microorganismes i les olors”, va explicar.

Lluís Riera químic EcoFrog
Foto: César De Pablos

EcoFrog permet reduir el percentatge de químics utilitzats per una bugaderia professional, en una proporció d’entre el 50% i el 60%, i fins al 90% en el cas de la neteja de superfícies. L’únic que es requereix per posar en funcionament aquest sistema, és disposar d’una sortida d’aigua i un punt de connexió elèctrica per gaudir dels beneficis que ofereix EcoFrog.

Irene Santamaria, CEO de Servipro
Foto: César De Pablos

Irene Santamaria, CEO de Servipro 2.0 SL, va descobrir el producte a partir d’una inquietud personal i de moltes hores d’investigació, el va introduir a Catalunya, principalment, i després en tota Espanya. “Actualment estem a Itàlia, Portugal, Suïssa i Andorra. Penso que EcoFrog és un producte increïble que tothom hauria de tenir a casa seva”, va comentar Santamaria, que li dona especial importància a poder criar els seus fills sense la presència de tants productes químics, una filosofia que moltes mares comparteixen i que li ha permès obrir moltes portes cap a altres mercats.

Irene Santamaria i Aurora Ríos d'Ecofrog
Foto: César De Pablos

El sistema EcoFrog arriba al nostre país en dues presentacions: EcoFrog Domèstica i el Commercial Purifier, amb preus que partiran des d’aproximadament 1.900 euros. Ambdues opcions seran comercialitzades per l’empresa Sernauta Andorra, amb Aurora Rios al capdavant, que podrà ser contactada a través del telèfon +376 360 290 o pel correu electrònic andorra@ecofrog.es. “Introduir aquest producte al nostre país és de vital importància, perquè així contribuïm a reduir la quantitat de residus químics que s’aboquen al riu Valira”, va puntualitzar.

Presentació d'EcoFrog
Foto: César De Pablos

Jaume Borda, director d’expansió de Servipro 2.0 SL, i Núria Pau, esquiadora de la Copa del Món d’Esquí, també van assistir a l’acte de presentació d’EcoFrog, aquesta última com a imatge de l’empresa i per compartir els valors de conservació ecològica i sostenibilitat.

EcoFrog
Foto: César De Pablos

Més info