(+Fotos) El 12è Saló del Videojoc tanca un exitós cap de setmana

La 12a edició del Saló del Videojoc, organitzada per Andorra Telecom, va rebre la visita d’unes 3.000 persones. Aquest esdeveniment va comptar amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany, la Universitat d’Andorra i el Govern d’Andorra.

Fotos: César De Pablos

Saló del Videojoc 2022

3.000 persones, entre joves i no tan joves, van visitar la sala del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, on va tenir lloc el 12è Saló del Videojoc, una cita on els espectadors van satisfer la seva curiositat i van posar a prova els seus polzes amb videojocs com ara ‘Clash Royale’, ‘Population One’, ‘Crash Team Racing Nitro Fueled’ i ‘Jump Force’, només per citar-ne alguns.

Saló del Videojoc 2022 al Prat del Roure

Enguany, entre els dies 4 i 6 de març, s’hi van disputar 15 torneigs, que van aplegar gairebé quatre centenars de participants de diferents edats. Alguns dels títols més coneguts van ser ‘FIFA 2022’ i ‘Fortnite’, dos dels jocs més populars dels últims mesos.

Saló del Videojoc

Aquestes activitats recreatives van anar compaginades amb la realització de dos tallers a dues sessions, per crear consciència sobre les afeccions que els videojocs causen en el desenvolupament del cervell dels infants i dels adolescents, i com es pot acompanyar els infants perquè facin un ús saludable dels jocs digitals. Els tallers van ser impartits per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

Saló del Videojoc
Videojocs a l’andorrana

Durant els tres dies que va durar el 12è Saló del Videojoc, els visitants van poder provar els dos simuladors de la divisió ACA eSports de l’Automòbil Club d’Andorra, que els hi van brindar una experiència immersiva en un circuit virtual per als apassionats del volant. Els joves d’Angel Swing Studio, també van ser-hi presents per mostrar els avenços del seu primer videojoc, un híbrid entre arcade i acció que va causar molt bones sensacions.