El Comú de Canillo va premiar els guanyadors del concurs ‘Florim la parròquia’

En el marc de la festivitat de Sant Roc, el Comú de Canillo va lliurar els premis d’embelliment ‘Florim la parròquia’, una activitat en la qual van participar empreses i particulars.

Fotos: Comú de Canillo

La parròquia de Canillo va celebrar, el passat 16 d’agost, la festivitat de Sant Roc, per a la qual el comú va organitzar quatre esdeveniments adreçats a tots els públics. Com ja és tradició, una d’aquestes activitats va ser la celebració de la Santa Missa a l’església de Sant Cerni.

Un dels esdeveniments més esperats pels veïns canillencs va ser el lliurament de premis del concurs de guarniment ‘Florim la parròquia’, on es van reconèixer als participants més destacats, que van decorar amb flors els seus balcons i terrasses, en una iniciativa impulsada pel Comú de Canillo per a embellir i fer més atractiva la parròquia. Pel que fa a la categoria “allotjaments turístics”, el primer premi el va rebre el Grup Calbó, mentre que el podi el van completar l’Hotel Les Terres i l’Hotel Bruxel·les.

El restaurant La Sangria va rebre els màxims honors en la categoria “comerços/restaurants”; també van ser premiats La Cort del Popaire, en segona posició, i la Borda de l’Hortó, en la tercera posició. Els particulars també va participar-hi d’aquesta activitat tan acolorida, en la qual el xalet La Comarqueta va comptar amb la decoració floral més bonica de la categoria “habitatges unifamiliars”; la segona i tercera plaça van ser per al xalet González Bonell i la casa Soldevila, respectivament. Pel que fa a la categoria de “balcons i finestrals”, l’Stéphan Gasciolli es va emportar el primer premi, mentre que Helena Shmotkina i Chantal Vantieguer van completar el podi.

Durant aquella tarda, els infants van poder gaudir d’un espectacle de teatre a l’edifici Perecaus. A la nit, la jornada festiva va cloure a la plaça del Prat del Riu, amb la presentació musical de Cavall Bernat, que va animar als presents amb les seves havaneres.