Especial activitats d’estiu: què fer a Canillo

Deixa’t sorprendre a Canillo, la parròquia més gran del Principat, amb les diferents rutes, gastronomia, activitats en família, patinatge i molt més.

Fotos: visitandorra.com
Vall d’Incles

Es tracta d’un dels paratges més privilegiats del país, situat entre el Tarter i Canillo. Una vall d’origen glacial, que podràs gaudir durant tot l’estiu, que et permetrà conèixer la flora i la fauna de la zona. De mitjan de juny a principis de setembre, un tren elèctric cobreix el trajecte, fins al fons de la vall, de 9 a 18 h.

Descobreix les MARMOTES

Realitza en família la ruta eco-turística guiada “El darrer nouvingut a Canillo, la marmota” per a descobrir un dels mamífers que habiten a la Vall de Ransol. La ruta inclou un passeig per la flora i la fauna de la vall i l’albirament de marmotes. Totes les rutes es realitzen amb guies experts i titulats.

Marmotes a Canillo

Mon(t) Magic Family Park

Enguany podràs viure una experiència de realitat virtual amb ulleres 3D a bord del tobogan alpí Màgic Gliss. Una altra de les novetats, serà la tirolina de 550 m de longitud, que travessa el llac del Forn i el Bigairbag et permetrà fer salts de gran nivell en un matalàs inflable gegant. Per als amants de la naturalesa hi haurà visites guiades gratuïtes, a l’àrea del Forn de Canillo, amb les quals podràs descobrir la flora i la fauna de les muntanyes andorranes.

Mon(t) Magic Family Park

Patinatge sobre gel al Palau de Gel

L’estiu és perfecte per a patinar sobre el gel. Al Palau de Gel podràs patinar sobre gel en una pista de dimensions olímpiques, de 1.800 metres quadrats. I, si t’agrada la velocitat i l’aventura, podràs fer karting, cúrling, futbol, hoquei o el ‘balai ballon’ sobre gel. Si vols un moment de relaxament, el Palau de Gel disposa d’una piscina climatitzada, terrassa per a prendre sol i  servei de restauració.

Palau de Gel

Restaurant El Solà

Si vols tastar la millor carn a la brasa d’Andorra, no dubtis a fer una visita al restaurant el Solà. Apassionats per la cuina andorrana i amb una àmplia trajectòria al Principat, a El Solà podràs gaudir de nombrosos i saborosos plats. Des de tapes, peix a la planxa, especialitats andorranes, franceses o portugueses, com també la millor carn a la brasa que es fa al país. Un lloc ideal per a passar un moment agradable en família, amb amics o en parella.

Restaurant El Solà