El FC Andorra va anunciar la venda solidària de samarretes a benefici d’Unicef Andorra

Unicef Andorra i l’FC Andorra guarden una estreta relació de col·laboració i, com a part de les iniciatives conjuntes que encapçalen ambdues entitats, el club de futbol va posar a la venda les darreres unitats de samarretes tricolors infantils, quina recaptació es destinarà al Comitè d’Unicef Andorra.

Fotos: FC Andorra / Unicef Andorra / Georgina Cranston

20 unitats de samarretes tricolors, de talla infantil, es van comercialitzar en el marc de la venda solidària organitzada pel FC Andorra i Unicef Andorra, amb el propòsit de recaptar fons que permetin finançar les activitats del Comitè andorrà d’aquesta ONG. Per tan sols 40 euros per unitat, amb la seva aportació, els compradors van ajudar les diferents tasques que Unicef duu a terme per a poder prestar ajuda als infants en situacions de conflicte, tant a la República Centreafricana com al Bhutan.

De manera específica, el FC Andorra va posar a la venda 3 samarretes de talla XS, 6 de talla S, 5 de talla M, 5 de talla L i 1 de talla XL, que representen peces úniques i emblemàtiques, ja que aquest disseny va ser el mateix que els jugadors del club van portar durant el retorn de l’FC Andorra a la Segona Divisió B de La Liga.

Tant Unicef Andorra com l’equip tricolor, destaquen que l’esport i el joc són drets fonamentals que tenen tots els infants i que, a més a més, serveixen com a eines de desenvolupament per als nens del món, sigui quina sigui la seva situació o el seu país d’origen. En aquest sentit, ambdues organitzacions van refermar el seu compromís per millorar les condicions de vida dels infants menys afavorits.