Unicef Andorra se suma a lluita contra el coronavirus

El Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef es posa en marxa per a donar suport a la societat, en el marc de la lluita contra el coronavirus Covid-19. L’ONG posa els seus canals de donació a la disposició de tot aquell que hi vulgui col·laborar.

Fotos: Unicef Andorra

Des del nucli d’Unicef Andorra, s’envia un missatge de solidaritat i sinergia en aquests temps tan difícils, que requereixen la participació ciutadana i de tot el suport de la col·lectivitat. Per aquest motiu, el Comitè Nacional va decidir posar a disposició de tothom els seus canals de donacions per a donar resposta a la crisi sanitària causada per la Covid-19.

Unicef Andorra manté activa la línia telefònica 120, a la qual es podrà trucar i fer un donatiu de 2 euros, gràcies a l’acord entre l’organització benèfica i Andorra Telecom. Igualment, a través del lloc web www.unicef.ad, es podrà fer donacions directes al fons d’emergència d’Unicef, amb la possibilitat de pagar amb targetes de dèbit o crèdit, girs bancaris o eines com PayPal.

Pel que fa al fons solidari creat pel Govern d’Andorra, amb la col·laboració d’Andorran Banking, Unicef Andorra va aportar la suma de 10.000 euros. Malgrat la important aportació monetària, les tasques benèfiques de l’organització també es tradueixen en la prevenció de possibles contagis en infants i adolescents, l’atenció de les persones més vulnerables i la facilitació de recursos educatius i de lleure digitals per a totes les persones.

Durant els pròxims dies, l’ONG preveu entrevistar experts de diferents vessants de la salut, per tal de donar resposta als dubtes de la població.