El francès Vaillant es corona campió a Aravell

Amb només 21 anys, el jugador francès Tom Vaillant va ser el vencedor de l’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà, disputat durant el cap de setmana del 16 al 18 de juny.

El jugador amateur es va imposar amb autoritat amb un total de 191 cops, 22 sota par, després de completar una gran volta final amb només 63 cops. Vaillant suma la segona victòria consecutiva a l’Alps Tour, després d’imposar-se a l’Open de la Mirabelle. La segona posició va ser per al finlandès Eemil Alajarvi, amb 16 cops sota par i, en tercer lloc, va acabar el sorià Daniel Berná, amb 15 cops sota par.

Vaillant va obrir la tercera i última jornada empatat a cops amb Berná, tot i que de seguida va obrir diferències amb el jugador sorià, que havia tancat la primera volta amb una espectacular targeta de 61 cops, un registre mai aconseguit al camp d’Aravell. El bon inici va tenir continuïtat i el jove talent de l’equip nacional francès va mantenir-se al capdavant fins al final. Vaillant va completar el recorregut amb sis cops de diferència respecte del segon classificat. Segons va assenyalar Vaillant, de moment, no té pensat fer el salt al professionalisme.

El jugador de Cannes, que ocupa el segon lloc al rànquing de l’Alps Tour, es va endur el trofeu de record tot i que sense premi econòmic. El xec de 5.800 euros va ser per al jove finlandès Alarjavi, de 22 anys. Entre els representants andorrans, el més destacat va ser Kevin Esteve, que va completar el torneig en una destacada 13a plaça.

L’Aravell Golf Open, patrocinat per Crèdit Andorrà, i amb l’exprofessional José Manuel Lara com a promotor, es va tancar amb la cerimònia de lliurament de guardons. La cita, dotada amb 40.000 euros en premis, ha estat un gran colofó per celebrar els 25 anys de vida de la instal·lació alt urgellenca.