(+Fotos) El Pas de la Casa va donar la benvinguda a una nova botiga Krack

La companyia gallega de calçat va aterrar al Pas de la Casa, el passat 28 de juliol. Durant l’obertura de portes, turistes i residents van gaudir d’ofertes i promocions exclusives de Krack.

Fotos: César De Pablos

Façana de Krack al Pas de la CasaAl bell mig del carrer Major del Pas de la Casa, Krack va inaugurar la seva tercera botiga a territori andorrà, després d’aterrar, anteriorment, als eixos comercials més importants del país, l’avinguda Carlemany i l’avinguda Meritxell.

Clients a la botiga Façana Krack al Pas de la CasaCom a tret característic de la consolidada marca gallega, la nova boutique del Pas de la Casa llueix un espai càlid i diàfan que permet als clients gaudir d’una experiència de compra agradable i d’una molt completa selecció de calçats i complements, tant per a dona i home, com per a infants.

Inauguració de Krack al Pas de la CasaKrack, amb 56 punts de venda distribuïts a tot Espanya, una botiga online i presència a diferents marketplaces internacionals, és tot un referent de la comercialització de calçat multimarca, de la mà de prestigioses firmes, però també amb segells propis com ara Krack Core, Krack Harmony i Sandra Fontán.

Clients a la botiga Façana Krack al Pas de la Casa

Com a part de la inauguració del nou establiment, Krack va obsequiar vals de descompte als primers clients que s’hi van atansar. Alguns afortunats, fins i tot, es van emportar vals bescanviables per sabatilles completament gratuïtes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

El Pas de la Casa va donar la benvinguda a una nova botiga Krack