(+Fotos) ‘El Trencanous’ captiva Andorra amb una màgica exhibició de la International Ballet Company

La companyia de ballet, fundada pels moldaus Cristina i Alexei Terentiev, va obsequiar els espectadors del Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb una espectacular representació de ‘El Trencanous’, amb la música original del compositor rus Piotr Ilich Tchaikovsky.

Fotos: César De Pablos

Ballet El TrencanousDe manera molt puntual, a les 20 hores del passat 8 de novembre, es va obrir el teló de l’escenari del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que va mostrar la seva millor cara amb una acolorida escenificació que va transportar els presents a una de les representacions de ballet més famoses de tots els temps, ‘El Trencanous’.

Ballet El Trencanous

La International Ballet Company, creada pels guardonats solistes moldaus Cristina i Alexei Terentiev, va escollir Andorra com a una de les parades de la seva gira de novembre, amb la qual han omplert els auditoris de diferents ciutats catalanes com ara Girona i Berga, amb la interpretació de l’obra ‘El llac dels cignes’, o bé Sant Carles de la Ràpita i Esparreguera, amb ‘El Trencanous’, un conte de fades clàssic del Nadal.

Ballet El TrencanousEl Principat, per descomptat, no ha estat l’excepció, ja que el públic va saber donar una càlida benvinguda a la companyia de ballet conformada per artistes de diferents països com ara Moldàvia, Anglaterra, Itàlia, entre altres. Cal destacar que, amb motiu d’aquesta actuació de la International Ballet Company, un important nombre de persones provinents de la Cerdanya i l’Alt Urgell es van desplaçar al nostre país per a gaudir d’aquest espectacle.

Ballet El TrencanousQuant al tour de la companyia, aquest continuarà a Valladolid, el pròxim 11 de novembre, al Teatre Carrión.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘El Trencanous’ torna a Andorra amb una màgica exhibició de la International Ballet Company