El Trial Summer Camp no va faltar a la seva cita andorrana

Del 27 al 31 de juliol es va celebrar, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, la tercera edició del Trial Summer Camp, organitzat per la Federació Motociclista d’Andorra.

Fotos: Clàudia Justes

Amb motiu del gran èxit que va acaparar la segona edició del Trial Summer Camp l’estiu passat, aquest any s’ha volgut tornar a repetir, celebrant-se aquest campament del 27 al 31 de juliol, amb diverses activitats pels més ambiciosos del món del trial.

Trial Summer Camp, és un campus que, a escala internacional, compta amb la participació dels millors pilots mundialistes, entre d’altres Toni Bou, Jeroni Fajarado i Miquel Gelabert. El principal objectiu d’aquests, és  ajudar a evolucionar el nivell de trial dels més joves i mantenir un gran rendiment esportiu, comptant amb un total de 5 dies.

A més a més, cal destacar que la inscripció a Summer Camp va estar oberta per a pilots de 8 a 17 anys, amb una llicència FMA O RFME Única, i limitat fins a un total de 25 places.

Així doncs, aquesta tercera edició va cloure, un any més, sumant un gran èxit, tot i les limitacions imposades a causa de la pandèmia.