El Trial Summer Camp potencia les habilitats dels futurs pilots

Impulsat per la Federació Motociclista d’Andorra, el Trial Summer Camp arriba a la seva segona edició, on els millors pilots de trial compartiran els seus coneixements amb la nova generació d’esportistes.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

Trial Summer Camp

Abans que la crisi sanitària s’expandís, Andorra feia passos ferms per convertir-se en tot un referent mundial de la disciplina esportiva del trial, que ha despertat l’interès de grans i petits en un país caracteritzat pel contacte directe amb la muntanya. Com que aquest ecosistema conviu força bé amb la pràctica de l’esport, el Trial Summer Camp va trobar el seu lloc al Principat d’Andorra.

Participants al Trial Summer Camp

Coordinat per Laia Clascà, el campus de trial compta amb Marc Riba i Alba Villegas, com a entrenadors permanents, mentre que estrelles d’aquest esport com ara Jeroni Fajardo, Pol Tarrés, Miquel Gelabert i Toni Bou, seran els monitors convidats i compartiran la seva experiència amb els joves pilots.

En total, 18 participants, d’entre 8 i 17 anys, formen part de la segona edició del Trial Summer Camp, que es du a terme, des del passat 14 de juliol i fins al pròxim 19 de juliol.

Pilots del Trial Summer Camp