Els Encants d’Unicef tornen a l’hotel Delfos

La desena edició dels Encants d’Unicef va ser tot un èxit, així ho van afirmar des del si d’Unicef Andorra, en recaptar més de 10.000 euros que permetran finançar un projecte al sud de Madagascar.

Fotos: Pablo Ledesma

Les noves generacions són molt més conscients de la necessitat de fer un canvi d’hàbits pel que fa al consum de recursos, tant energètics com d’altres índoles. L’economia circular és cada vegada més freqüent en les nostres vides i, a banda de permetre reutilitzar material o productes en bon estat, és compatible amb valors com el de la solidaritat.

Els Encants d’Unicef són un bon exemple d’aquest tàndem entre ecologia i filantropia, ja que, amb la col·laboració de diferents influencers, com ara Katya Muir i Patricia Sañes, de l’artista Pili Gali, la interiorista Patrizia Casarini, i de personalitats com ara Laura Montero i el pilot de MotoGP Aleix Espargaró, entre altres persones, l’hotel Delfos es va convertir en un mercat de segona mà molt interessant en què els visitants hi van trobar peces de roba i accessoris de les marques més exclusives, entre les quals cal destacar Dior, Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Yves Saint Laurent i moltes més.

De les 11 a les 19 hores, durant dimecres 23 i dijous 24 de novembre passats, es van vendre les peces que col·laboradors i amics d’Unicef Andorra hi van aportar, amb les quals es va aconseguir una recaptació total de 10.156,25 euros, que l’organització destinarà a finançar una eco-village a la localitat d’Androy, al sud de Madagascar, per combatre-hi els efectes del canvi climàtic i ajudar els locals a afrontar la sequera amb instal·lacions de subministrament sostenible d’aigua per a ús domèstic, comunitari i agrícola.

A banda de garantir el subministrament d’aigua potable a Androy, Unicef Andorra preveu facilitar la connexió a internet de la comunitat

Cal recordar que tots els productes que no s’han venut en aquesta 10a edició dels Encants d’Unicef, que va tornar a l’hotel Delfos després d’una temporada a Caldea, es posaran a l’abast del públic a la botiga solidària que Unicef Andorra va inaugurar recentment a l’avinguda Meritxell, núm. 26. Aquesta es podrà visitar dimecres i dijous, de les 14 a les 19 hores.