Els Pali sorprenen amb un concert a l’FNAC la nit De Copes

La FNAC Andorra, dins dels grans magatzems Pyrénées, continua amb la seva aposta per ser un espai de difusió de la cultura. A més de llibres, a la FNAC també hi ha molta música. Amb motiu del De Copes, Els Pali van oferir un concert a la rotonda de la FNAC, que va sorprendre la clientela que passava per allà i es va animar a escoltar i ballar.

Amb motiu de la nit De Copes, en què els establiments podien obrir fins a mitjanit, els clients van gaudir d’una promoció especial de 3×2 en articles de moda, i de còctels amb el toc distintiu de Schweppes i del licor de ginebra June.

Els Pali són una banda andorrana de fusió, molt rumbera, que fa uns mesos que han publicat el seu primer disc, ‘Mi plano privado’ que, de fet, van presentar al fòrum de la FNAC fa uns mesos.El CD consta de deu temes propis i n’han editat 500 còpies. Amb una base de rumba, reggae i bulerías les cançons aborden temes com l’amor, l’amistat i la ceguesa, com a homenatge al seu baixista. El líder és Miguel Palacios, veu i guitarra, però l’acompanyen músics que s’uneixen a uma proposta molt atractiva: Toni Fernàndez, guitarra elèctrica i baix; David Amat, saxo alt i flauta; Jesús Real, saxo tenor; Kike Pérez, bateria; Sabela Simon, véus; Manolito, guitarra espanyola; Manel Maylinch, baix; Genís Riera, percussions i Valeria Aguilar, ball i ‘zapateao’.

Els Pali també són el grup que posa música a la sintonia d’estiu de la televisió i la ràdio públiques, amb el tema ‘Respira ben fort’, que transmet alegria i ambient de festa.

Els Pali actuant a la FNAC d'Andorra