Entrega de premis de la Sant Silvestre laurediana

El passat dimecres, dia 13 de gener, els cònsols de Sant Julià de Lòria, la consellera d’Esports, Diana Sánchez Acosta i Joan Betriu, vicepresident executiu de l’àrea comercial del Grup Becier, van efectuar el lliurament de premis als guanyadors de l’última edició de la cursa de Sant Silvestre.

Fotos: Nelly Dedea

Malgrat tots els pronòstics, Sant Julià de Lòria va celebrar la 28a edició de la tradicional cursa de Sant Silvestre, però en un format atípic, que es va adaptar a la crisi sanitària. Sota el lema ‘La Covid no ens atura. La solidaritat ens necessita més que mai’, la cursa es va realitzar de manera virtual, però oferint la possibilitat als participants de completar el recorregut de manera individual.

L’última edició de la Sant Silvestre va comptar amb la participació de 120 corredors i corredores. Per a participar en la cursa, els corredors van poder optar per quatre modalitats, Indoor, Outdoor, Lliure i Naturlandia 2000. La modalitat Outdoor va ser una de les més escollides entre els participants, ja que va sumar més de 70 persones, igual que el circuit de Naturlandia.

Cal tenir en compte, que l’organització va establir un circuit exterior per a recórrer 2 quilòmetres per l’avinguda Verge de Canòlich; un d’interior, per a fer a les cintes del centre esportiu parròquia; un recorregut lliure, d’almenys 2 quilòmetres, i un a Naturlandia, que va enllaçar la cota 1.600 amb la cota 2.000.

Després de conèixer els guanyadors, es va realitzar el lliurament de premis, el 13 de gener passat, el qual va estar presidit pels cònsols de la parròquia laurediana, Josep Majoral i Mireia Codina, la consellera d’Esports, Diana Sánchez Acosta i Joan Betriu, del Grup Becier.

En la categoria Baby nenes, les guanyadores van ser Noa Leite, Mia Díaz i Clàudia Benazet, mentre que, en la mateixa categoria, però en nens, el premi va ser per a Guillem Benazet i Eric Días. En categoria júnior nenes per a Ona Díaz i Nayara Dies, en júnior nens para Jan Majoral i Biel Bellera, mentre que en la categoria absoluta dones van ser guardonades: Elisenda Vivé, Nagore Blanch, Marina Fernández i Iria Domínguez. En l’absoluta masculina, els guanyadors van ser:  Younes Raguig, Jero Jiménez i Èric Gardes. Finalment, per al circuit Naturlandia 2000, en categoria dona, les premiades van ser: Sonia Carrillo i Liliana Ochoa, i en homes, Jordi Buj.

Tots els participants van rebre una mascareta Otso, dissenyada especialment per a la cursa, i una cistella de Nadal que es podia cedir a Càritas de la parròquia laurediana. Cal ressaltar que, com es tractava d’una carrera solidària, es van destinar a Càritas 2 euros per cada inscripció realitzada, via internet, i 4 euros per les inscripcions presencials.