Àlex Machado torna a fer història a la Rok Cup per segon any consecutiu

El jove pilot andorrà de kàrting Àlex Machado, es va proclamar campió de la Rok Cup, el campionat domèstic italià de kàrting, en la categoria Super rok i, per segon any consecutiu, va fer onejar la bandera andorrana sobre el calaix més elevat del podi. El següent objectiu serà revalidar el títol de campió del Món, que tindrà lloc entre el 9 i 12 d’octubre al circuit italià de Lonato.

Fotos: Vortex-Rok / Josep Segura

Àlex Machado s’està obrint camí, any rere any, en el món del kàrting i amb aquesta segona corona a la Rok Cup, en la categoria Super, referma la seva llegenda en el campionat italià i inscriu el seu nom en lletres d’or.

Si l’any passat, el pilot andorrà va haver de jugar-se el títol mundial en la darrera prova del campionat i en unes condicions físiques molt complicades, ja que va acabar la cursa amb el turmell destrossat, per culpa d’una lesió que arrossegava; enguany es va haver de buidar per la gran qualitat dels seus adversaris i per la pluja que va caure durant la prova.

Àlex Machadol passat 8 de setembre, Machado, encarava la darerra prova del campionat en segona posició, al circuit italià d’Adria, amb la mirada fixada en el seu rival Cicognini i en l’estat de la pista, ja que la pluja podia ser un factor determinant per a poder guanyar la cursa. I les previsions es varen complir, ja que Cicognini va patir una sortida de pista, només començar la carrera i va deixar via lliure al pilot andorrà per a adjudicar-se una merescuda victòria, ja que va dominar la prova de principi a fi, durant unes interminables vint voltes al circuit italià.

Àlex MachadoDel 9 al 12 d’octubre lluitarà per revalidar el títol mundial aconseguit l’any passat al circuit South Garda Karting, de la localitat italiana de Lonato del Garda (Brescia), motiu pel qual ja ha iniciat la seva intensa preparació, tenint en compte que serà el rival a batre.

Àlex Machado