Escaldes-Engordany, a punt per fer els tests d’anticossos

A partir del pròxim dilluns, dia 4 de maig, l’aparcament del Prat Gran acollirà el cribratge immunològic per als veïns de la parròquia d’Escaldes-Engordany, que comptaran amb 10 stop-labs disponibles.

Fotos: César Vidal

A la parròquia escaldenca, serà l’aparcament del Prat Gran la zona de control on es realitzaran els diferents tests immunològics. El recinte compta amb 9 stop-labs amb accés exclusiu de vehicles, i un altre punt específicament per als vianants. El dispositiu comptarà amb el suport de 31 professionals sanitaris i 37 persones que donaran suport logístic durant el cribratge.

Aparcament del Prat Gran a Escaldes-Engordany

Durant els darrers dies, els operaris del Departament de Serveis del Comú d’Escaldes-Engordany han adequat el recinte, que ja compta amb envelats, taules, cadires i contenidors per a atendre a la població de la manera més òptima i segura possible. Així mateix, el personal ha desinfectat les superfícies del citat aparcament, per a reduir possibles focus d’infecció.

Interior de l'aparcament del Prat Gran Escaldes-Engordany

A través de https://coronavirus.govern.ad/, la població podrà continuar amb el procés de registre per fer el test d’immunitat i caldrà subministrar el número de cens. Aquelles persones que no disposin d’aquest número i estiguin confinades a Andorra, poden enviar un correu a citacions@coronavirus.govern.ad. El Comú podrà trucar als ciutadans que no hi hagin omplert el formulari de registre.

Com funcionen els tests d’anticossos que s’aplicaran des del pròxim 4 de maig?