(+Fotos) Una botiga esportiva triomfa en el 25è Concurs d’Aparadors de Nadal

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) va celebrar la cerimònia de lliurament de premis al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el passat 17 de gener.

Fotos: César De Pablos

25è concurs d'aparadors de nadalFernando Blanco, representant del Club de Màrqueting; Aina Sansó, representant d’Andorra Sostenible; Carles Sansa, membre del Ple de la CCIS; Joan Anton Garcia, inspector de Comerç i Consum de Govern; Marc Argensó, professor de Visual Merchandising i Aparadorisme d’El Corte Inglés i l’Institut Europeu de Disseny (IED), i Stella Canturri, representant de la CCIS i secretària del Jurat, van ser els encarregats de valorar la creativitat i altres trets de les propostes participants en el 25è Concurs d’Aparadors de Nadal convocat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS).

25è concurs d'aparadors de nadalEl primer premi se’l va emportar KILVIL, amb l’aparador titulat “Ho ho ho”, i va ser dotat amb una inscripció gratuïta per al pròxim Retail Tour, que es realitzarà a una important ciutat europea. Centre Òptic hi va presentar la proposta “Vindran? Aquest any he estat un bon minyó”, la qual va ser guardonada amb l’accèssit i un forfet de temporada d’esquí, cortesia de Grandvalira Resorts.

25è concurs d'aparadors de nadalPetit Albert va ser premiat com l’aparador més original, mentre que Ikka’s es va endur el premi a l’impacte comercial. Lola Botona, per la seva banda, va recollir el premi de qualitat artística, mentre que la proposta més sostenible va ser la de Meraki Zero Waste Shop. Els representants de tots quatre comerços van rebre un abonament doble per a la temporada de teatre de primavera 2023, organitzada pel Comú d’Andorra la Vella, i una entrada doble per a qualsevol de les obres de la temporada de teatre de primavera 2023, organitzada pel Comú de Sant Julià de Lòria.

25è concurs d'aparadors de nadalFinalment, la Biblioteca del Pas de la Casa i el seu aparador “Justa la fusta!” van rebre el premi d’UNICEF, per ser fidels a la temàtica “Per a cada infant tots els drets” i saber jugar amb la gamma cromàtica dels blaus.

25è concurs d'aparadors de nadalEl certamen va incloure com a novetat un premi per a reconèixer l’establiment amb la millor comunicació digital del seu aparador de Nadal en xarxes socials. The Embassy va rebre aquest guardó i, a més a més, rebrà una consultoria gratuïta en comunicació digital de la mà de Sisègrau.

25è concurs d'aparadors de nadal

“Estem molt satisfets de la participació dels comerços. El seu esforç i creativitat són fonamentals per animar les compres i dinamitzar amb l’esperit de Nadal els nostres carrers”, va manifestar Josep Maria Mas, president de la CCIS. A més a més, per a commemorar els 25 anys ininterromputs del concurs, la Cambra va atorgar una menció especial a la fidelitat a Decoració Teixidó, Pyrénées, Pollyanna, Roca & Ribes i Viladomat Esports.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Una botiga esportiva triomfa en el 25è Concurs d’Aparadors de Nadal