La 3a edició de la Pal Skimo Femení va comptar amb 190 participants

La tercera edició de la cursa solidària d’esquí de muntanya i de raquetes de neu, Pal Skimo Femení, que es va celebrar el passat diumenge, a  l’estació de VallnordPal Arinsal, es va emmarcar en els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona, celebrat el passat divendres, 8 de març.

Cursa de la Pal Skimo Femení 2019

La cursa, que va transcórrer en un ambient molt distès i amistós, va comptar amb la participació de 190 noies, en les dues modalitats esmentades. En esquí de muntanya, Queralt Riba va ser la corredora més ràpida, ja que va invertir un temps de 38:06.49 en completar els 4 quilòmetres i 432 metres de desnivell positiu. La cursa es va iniciar al Pla de la Caubella i va finalitzar al Pic del Cubil. La segona guanyadora de la jornada va ser, Carol Cureau, que ja va obtenir aquesta posició la passada edició i en aquesta ocasió va invertir  un temps de 38:32.94. Finalment, Sandra Almeida i Laia Santuré, de l’equip Sandra i Eva Team, van assolir la tercera posició, amb un temps de 40:05.45.

Podi de guanyadores Pal Skimo Femení 2019

Pel que fa a la categoria de raquetes, Mireia Fumenal va guanyar la cursa de 3,4 quilòmetres i 179 metres de desnivell positiu, amb un temps de 27:26.20. La segona posició va ser per Hind Jamiloun, amb una diferència de poc més de dos minuts (29:33.96) i, finalment, Elizabeth Lerner va tancar el cercle de victòries, amb una tercera posició i un temps de 30:58.72. Aquesta modalitat va transcórrer per un itinerari circular, des del Planell de Pal fins al Pla de la Cot, per tornar al punt de partida.

Pal Skimo Femení 2019

Com a l’anterior edició, a banda de la participació femenina,  cal destacar la participació d’alguns corredors masculins, que malgrat no dur un dorsal ni puntuar per al podi, van voler donar suport a les seves companyes, contribuint un any més a donar suport a l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea), ja que amb la seva participació es van registrar un total de 220 inscrits, 100 més que la passada edició.