L’AAMA va celebrar una 2a gala contra l’alzheimer molt reivindicativa

El passat divendres al vespre, coincidint amb el Dia internacional contra l’Alzheimer, l’Associació Andorrana per la Malaltia de l’Alzheimer (AAMA) va celebrar la segona gala Pere Valls.

Lluita contra l'alzheimer
Foto: Josep Segura

A l’acte, que es va celebrar a la sala del Prat del Roure, hi va assistir un gran nombre d’espectadors, entre els quals cal destacar, els ministres Xavier Espot i Eric Jover; els consellers generals, Jordi Gallardo, Judith Pallarés i Pere López.

Presentació de ball al prat del roure
Foto: Josep Segura

La gala va comptar amb diferents parlaments, un dels més importants va ser el de la presidenta de l’Associació, que va reivindicar més implicació per part de totes les institucions del país, així com un centre de dia per poder tractar als malalts amb unes condicions més adients. Per la seva part, el ministre d’Afers Socials, Xavier Espot, va recollir el testimoni de Valls i va anunciar la creació d’un centre de dia per a aquests malalts i es va comprometre a trobar una ubicació per a la seva construcció, abans que acabi la legislatura.

Polìtics d'andorra
Foto: Josep Segura

La vetllada també va comptar amb un seguit d’actuacions que van entretenir el públic assistent, entre els diferents parlaments, però la més destacada va ser la del músic Quim Salvat, guanyador del 14è Premi Carles Sabater.

Cantant Quim Salvat
Foto: Josep Segura

D’entre els objectius de l’AAMA figura un de molt important com és incrementar el nombre de socis, així que esperem que hi col·laboreu, només heu de trucar al tel. 821 345, visitar el local de l’Associació, a Prada Casadet, 2, locals C i D, o a través del seu lloc web: www.discapacitatsandorra.org.

L'alzheimer aama andorra
Foto: Josep Segura