El ministeri d’Afers Socials va rebre la recaptació solidària del CD d’Hand Solo

El passat 22 d’agost, David Aguilar va lliurar, al departament d’Infància, Adolescència i Joventut del Ministeri d’Afers Socials del Govern d’Andorra, els diners recaptats per la venda del CD solidari ‘Mr. Hand Solo’, que inclou les cançons del seu documental.

Fotos: Hand Solo

Hand Solo

L’acte va comptar amb la presència de la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judit Pallerés; la secretària d’Estat, Teresa Milà; i el Cap d’àrea del Centre Residencial d’Acció Educativa la Gavernera, David Molina, que va estar acompanyat per la resta del seu equip.

El CD, produït per Imminent Produccions, del director i productor José Pozo, inclou les cançons ‘Two Days Ago’, compostes pel mateix Hand Solo i ‘Oh Lego’, composta i interpretada pel seu pare, Ferran Aguilar, i nominada als Premis Goya.

Tarda de cinema

Els joves tutelats pel departament d’Infància, Adolescència i Joventut del Ministeri van poder gaudir d’una tarda de cinema amb la reproducció del documental ‘Mr. Hand Solo’, que va finalitzar amb una xerrada col·loqui i torn de preguntes dirigides a David Aguilar. En acabar la sessió els assistents van rebre com a regal, el CD solidari del documental i el llibre ‘Pieza a Pieza’, traduït a 6 idiomes i quins drets literaris han estat adquirits per la realització d’un nou projecte audiovisual de caràcter internacional.

Teresa Milà

El David i el Ferran van fer possible que la coneguda marca de joguines LEGO, també participés i s’involucrés en l’esdeveniment solidari, tot obsequiant els joves un seguit de caixes del famós joguet adaptat a les diferents edats i sexes.

L’empresa andorrana de transports Traldis Porta, de la qual és director comercial Ferran Aguilar, també va voler participar i va regalar als joves material d’ús escolar com ara llibretes, regles i bolígrafs.