(+Fotos) Alegria per a tothom a la Festa Major d’Escaldes-Engordany

Ahir, al llarg de tot el dia, el programa de la Festa Major d’Escaldes-Engordany va estar molt animat i ple d’activitats per a tots els públics i edats. Durant la tarda, l’Orquestra Swing Latino va fer ballar la gent gran al Prat del Roure.

Fotos: César De Pablos

Festa Major d'Escaldes-Engordany

Si quelcom tenen les festes majors és que estan pensades perquè tothom s’ho passi d’allò més bé, des de la canalla fins a les persones més grans. El cas de la Festa Major d’Escaldes-Engordany, organitzada per la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE), no ha estat l’excepció.

Festa Major d'Escaldes-Engordany

Després de començar amb força dissabte passat, diumenge i dilluns van ser dies igualment divertits. Ahir, concretament, les activitats van començar a les 11 del matí amb l’obertura del mercat i, una hora més tarda, amb l’obertura dels diferents food trucks instal·lats al carrer dels Veedors.

Festa Major d'Escaldes-Engordany

Durant la tarda, els nens van gaudir d’inflables infantils i de la visita dels personatges de Disney i Pixar, com ara Buzz Lightyear, Mickey i Minnie Mouse, Donald i Daisy, Olaf i Elsa, Sonic, entre molts altres que, sens dubte, van saber dibuixar somriures en tota la canalla. Fins i tot, alguns pares no van deixar passar l’oportunitat de fer-se una fotografia al costat d’aquestes figures que van passejar per tot el Prat del Roure.

Festa Major d'Escaldes-Engordany

Allà mateix, però a l’aparcament dels Veedors, la Festa dels Colors ‘Holi Party’ va omplir de color la Festa Major. Mentrestant, al mateix temps, la gent gran va gaudir de la millor música de l’orquestra Swing Latino en un ben animat ball de tarda que va servir d’avantsala a una sèrie d’altres activitats gastronòmiques, esportives i d’oci per a escaldencs i no escaldencs per igual.

Festa Major d'Escaldes-Engordany

Durant aquest dimarts, la gresca continuarà amb moltes més activitats com ara ballades de Sardanes, aperitius, cata de vins i el concert del grup de versions Waikiki, que tindrà lloc a les 11 de la nit a l’aparcament dels Veedors. Demà dimecres, al mateix indret i a la mateixa hora, serà l’artista Miki Núñez qui marqui la cloenda d’una festivitat enèrgica i divertida.

Consulta el programa d’activitats de la Festa Major d’Escaldes-Engordany aquí
Troba més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Festa Major d'Escaldes-Engordany