2a Pedalada solidària contra el càncer ‘ANDBANK– WINTCYCLING’

Important participació ciutadana en la segona edició de l’Andbank Wintcycling, duta a terme el passat 7 de març de 2020 al Centre Esportiu dels Serradells. Un esdeveniment realitzat a benefici d’ASSANDCA, l’associació andorrana que lluita contra el càncer.

Fotos: César Vidal

El passat dia 7 març, va tenir lloc la segona pedalada solidària, “Andbank Wintcycling 2020”, a benefici d’ASSANDCA, al centre Esportiu dels Serradells. L’esdeveniment va comptar amb la presència dels millors instructors de ciclisme provinents d’Espanya, i  va comptar amb la participació de 200 persones per torn, que van contribuir a difondre la promoció de l’activitat esportiva com a un hàbit saludable.

Els diners recaptats per l’esdeveniment seran destinats a la fundació ASSANDCA, per a donar suport a les activitats i projectes de l’associació que lluita contra el càncer.

L’activitat es va desenvolupar durant tot el matí i la tarda del dissabte, i va comptar amb 200 bicicletes que van estar disponibles en el centre Esportiu per a tothom que volgués participar en aquesta lloable iniciativa. L’activitat es va dividir en sis classes de 45 minuts, una pausa per a menjar i, a la nit, es va fer el tancament de l’edició amb una gran festa per a tots els presents.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.