Impecable organització per part d’Andorra del 62è congrès Skål España

Durant tres dies, del 10 al 13 de maig, l’Skål Club Andorra, conjuntament amb l’empresa My World Of Experiences, han estat els encarregats d’organitzar el 62è Congrés Internacional Skål España, amb uns resultats impecables, ja que la responsabilitat i els objectius n’eren molt importants.

62è Congrés Skål España a Andorra
Foto: Nelly Dedea

Al congrés van assistir membres, no només d’Espanya i Andorra, sinó també d’altres països com ara Argentina, Itàlia o Panamà.

Recordem que l’ Skål Club és una organització professional de directius d’empreses relacionades amb el sector turístic, amb representació arreu del món, que promou l’amistat i el turisme en l’àmbit  global. En l’actualitat compta amb 15.000 socis, de 400 clubs pertanyents a més de 90 països.

Skål España i Skål Andorra
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa a les activitats desenvolupades en aquest Congrés celebrat a Andorra, el dijous dia 10 va comptar amb un B2B Workshop i un sopar. El divendres dia 11, va comptar amb una assemblea, una visita per Andorra; un Think Thank, per compartir diferents idees i conceptes i un sopar presidencial. El dissabte dia 12, va ser la clausura del Congrés i va comptar amb els següents actes destacats: visita al Comú d’Encamp, visita al Santuari de Meritxell, al Roc del Quer, recepció al Comú d’Ordino, recepció al Comú de la Massana i visita a Andoflora i sopar de gala com a cloenda del Congrés.

Sopar de l'Skål
Foto: Nelly Dedea

El sopar va servir per agermanar l’Skål Club d´Andorra amb l’Skål Club   de Madrid, un acte protocol·litzat pels dos presidents, Francisco Rivero, per part de l’entitat espanyola i Raymond Juan, per part de l’andorrana.

Pel que fa a les autoritats andorranes, la Consellera de Turisme del Comú de la capital, Mònica Codina, va ser l’encarregada de dirigir unes paraules d’agraïment a tots als assistents i molt especialment a l’ Skål  Espanya, per la confiança dipositada en Andorra per a celebrar el seu 62è Congrés. Tanmateix, també van prendre la paraula, Josefa Díaz, presidenta de Skål Espanya; Susanna Saari, presidenta de Skal Internacional i Raymond Juan, president de l’Skål Club Andorra. També cal destacar l’assistència d’Antonio García del Valle, President Mundial Honorífic de l´associació i  Joan Armengol Ribas, President Fundador i actual President Honorífic del Club Andorrà.

Foto: Nelly Dedea

El sopar va estar amenitzat per la música del cantautor andorrà Patxi Leyva, que va interpretar diferents temes del seu treball ‘Savoir fer’. Un cop acabada l’actuació, es va donar per finalitzat un Congrés molt profitós i a l’alçada de les expectatives.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea