Andorra dona la benvinguda a La Casa del Casc i dels amants de la moto

Aquesta botiga especialitzada en el sector de la moto va ser inaugurada el passat 6 de juliol al local 1 del núm. 53 del carrer Príncep Benlloch de la capital andorrana. Fundada per Iván Martínez Moyano, La Casa del Casc obre les seves portes per a introduir en exclusiva les millors referències de marques reputades del seu segment.

Fotos: César De Pablos

La Casa del Casc

A simple vista, és un establiment que destaca per comptar amb una àmplia exhibició de tota mena de cascos de motociclisme, des d’integrals i de tipus ‘jet’ fins a modulars amb diferents viseres i complements.

JEB’S, JOSUKA i FIDJI són marques que La Casa del Casc comercialitza en exclusiva al Principat d’Andorra

La Casa del Casc

La Casa del Casc, com bé ho indica el seu nom, és una botiga en què els aficionats de la motocicleta i també els professionals d’aquest vehicle de dues rodes podran trobar-hi el millor de les gammes més exclusives de marques de cascos com ara JEB’S, JOSUKA i FIDJI, conegudes per una llarga trajectòria en el seu segment i per una fidel tradició marcada per la seguretat i la innovació. No obstant això, l’establiment també dona cabuda a altres accessoris necessaris per a la pràctica del motociclisme, tant al circuit com a la carretera. No hi falten els guants, jaquetes i pantalons que es corresponen amb l’eslògan de la botiga: “la seguretat és una prioritat”.

La Casa del Casc

Desenes de persones van voler fer una ullada a La Casa del Casc, la qual va causar una molt bona primera impressió entre els visitants, que van ser atesos pel mateix propietari. Allà tots plegats van poder gaudir d’un aperitiu i una copa de cava per a celebrar l’obertura d’un nou establiment comercial que consolida la reputació del Principat d’Andorra –i també la parròquia d’Andorra la Vella–  com a territori ‘moter’.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Andorra dona la benvinguda a La Casa del Casc i dels amants de la moto