L’Andorra Shopping Festival torna a omplir els carrers del Principat

Una altra edició de l’Andorra Shopping Festival, va convidar a turistes i residents a omplir els carrers d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa. La proposta va ser molt variada i tothom va poder gaudir de bona música, descomptes, gastronomia i tota mena d’animacions per a menuts i també per als més grans.

Visitants Andorra Shopping Festival
Foto: César De Pablos

L’esdeveniment, promogut per Andorra Turisme, va començar dijous, dia 1 de novembre i s’allargarà fins al dia 11 de novembre. L’objectiu és potenciar la temporada tardor-hivern per tal de beneficiar els comerços del país, un fet que es va notar especialment durant els quatre dies del pont de Tots Sants en què es van omplir tots els carrers en què hi havia activitats.

Família Andorra Shopping Festival
Foto: César De Pablos

Una de les atraccions d’aquesta edició de l’Andorra Shopping Festival va ser, sens dubte, l’espai Disney, ubicat a la plaça del Poble de la capital, i molt especialment, la caseta de Mickey Mouse, que va atreure l’atenció de persones de totes les edats. Per tant, es pot considerar una acció més que consolidada i molt necessària per a potenciar el país entre tots els visitants.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Casa de Mickey Mouse Andorra shopping festival
Foto: César De Pablos