(+Fotos) Andorra unida en nou concert a favor d’Ucraïna

Dansa, música i solidaritat van ser les constants de l’espectacle ‘Units per Ucraïna’, organitzat pel col·lectiu d’exalumnes de les escoles andorranes, per a ajudar les persones que pateixen les conseqüències de la invasió russa a territori ucraïnès.

Foto: Xavi Pujol

Concert Units per UcraïnaEl Centre de Congressos d’Andorra la Vella va tornar a ser, el passat 17 de gener, escenari d’un gran espectacle musical, aquesta vegada amb un propòsit lloable com és el d’ajudar la població ucraïnesa a afrontar un hivern molt més dur a causa de la guerra. És per això que el col·lectiu d’exalumnes de les escoles andorranes, ballarines i músics reputats del nostre país van unir esforços per sumar el seu granet de sorra i recaptar recursos per a comprar generadors elèctrics i atendre les necessitats de les persones més afectades pel conflicte.

Concert Units per UcraïnaAixí, doncs, sobre la tarima es van deixar sentir músics com l’aclamat violinista i pedagog Gerard Claret, el pianista Jordi Barceló i el també pianista i jove creador musical Kic Barroc, que no van deixar indiferent a cap dels assistents a la vetllada benèfica. La Grossband, dirigida pel mateix Barceló, i The Swing Girls tampoc no van decebre ningú i es van emportar com a recompensa i reconeixement els aplaudiments de tot l’auditori.

Concert Units per UcraïnaLa ballarina Maryna Len, amb formació a l’Acadèmia de l’Òpera i del Ballet de Dnepropetrovsk, a Ucraïna, i directora acadèmica de l’escola Soul Dance, va acompanyar amb dansa les peces musicals que els artistes hi van interpretar durant el recital. Alejandra Quiles, ballarina mexicana que es va incorporar el desembre passat com a docent de l’escola, també va pujar a l’escenari amb les seves alumnes per a terminar d’arrodonir un acte impregnat de talent i solidaritat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Andorra unida en nou concert a favor d’Ucraïna