El cantant espanyol Antonio José omple el Centre de Congressos

No va quedar ni una sola entrada per veure en directe el concert acústic que va oferir ahir al vespre, al Centre de Congressos de la capital, el cantant andalús Antonio José, que va aixecar una expectació inusitada entre el nombrós públic entregat a les seves cançons.

Antonio José Andorra la Vella
Foto: Nelly Dedea

El concert, que va servir com a colofó per commemorar el 15è aniversari de Ràdio SER Principat d’Andorra, va tenir un format molt proper, ja que Antonio José va baixar a cantar a platea, al costat dels seus incondicionals i va interpretar alguns dels seus temes més coneguts i, com era previsible, també va obsequiar al públic andorrà amb els seus grans èxits. Incloent-hi el tema amb què va guanyar el concurs ‘La Voz’.

Antonio José andorra
Foto: Nelly Dedea

Aquest, va ser el primer concert de l’artista espanyol a Andorra i segur que no serà l’últim, ja que el cantant va quedar meravellat del nostre país; així que, l’animem que torni ben aviat i que torni a fer vibrar el públic andorrà amb les seves cançons.

Antonio José gent concert
Foto: Nelly Dedea

El recital va ser possible gràcies al patrocini de Financera d’Assegurances i a la col·laboració de Becier Vehicles, London Café i Electrodomèstics Martínez. I, pel que fa als nostres companys de ràdio SER Principat d’Andorra, moltes felicitats i molts més anys d’èxits!!!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Enric Sorribas, mànager general de Financera d’Assegurances, amb el cantant Antonio José. Foto: Nelly Dedea
Foto: Nelly Dedea