Anyós Park va celebrar un dia de la dona farcit d’activitats

Anyós Park es va convertir, el passat dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, en l’epicentre d’un munt d’activitats commemoratives relacionades amb les dones. A primera hora del matí, va tenir lloc un Taller solidari de defensa personal, impartit per l’Associació Stop Violències. Per a la tarda, es van realitzar diferents activitats entre les quals cal destacar, un Taller d’automaquillatge, realitzat al centre de Bellesa Carita, un clínic d’esquaix, amb exhibició de Xisela Aranda, set vegades campiona d’Espanya; una exposició d’Art, de l’Eva Zoe; una classe especial Total Trining, amb Mònica Bernaus, Eume Cantero i Melina Gaseni; un concert del violinista Javi Lin, finalista del programa televisiu Got Talent Espanya i una exposició i venda de joies de la Gemma Piera.

Conferenciants Dia de la Dona a Anyós Park
Foto: Paula Cristina

També es van realitzar unes xerrades amb diferents temàtiques, però sempre relacionades amb el món de les dones i l’empoderament femení. Concretament, es van realitzar tres intervencions, l’Eva Vilarrubla, exjugadora de bàsquet de la selecció espanyola, va parlar sobre el paper de la dona a l’esport. La Xisela Aranda, set vegades campiona d’Espanya d’esquaix, també va incidir en aquest mateix escenari. I, per últim, l’Agata Galuszka, conferenciant internacional, influencer, coach, exdirectora de recursos humans i fundadora de la companyia Ultimate Confidence, va realitzar una interessant conferència sobre el desenvolupament personal de la dona i les seves possibilitats en el món empresarial.

Agata Galuszka, conferenciant internacional
Foto: Paula Cristina

A banda de les activitats esmentades, totes les dones presents van poder gaudir d’importants descomptes en productes de bellesa del Centre Carita, d’Anyós Park; descomptes especials per a donar-se d’alta al club esportiu, així com un regal especial per a les sòcies del club. En definitiva, una jornada entretinguda, pedagògica i farcida d’activitats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic a Anyós Park
Foto: Paula Cristina