Art Al Set aposta per una nova galeria a Escaldes-Engordany

Art Al Set, amb gairebé 16 anys d’història com a referent de les galeries d’art al Principat d’Andorra, va inaugurar una nova sala d’exposicions, a l’avinguda Carlemany núm. 95, d’Escaldes-Engordany, amb el propòsit de mantenir viu l’interès per l’art al país.

Art Al Set obre nova galeria a Escaldes-Engordany
Foto: Paula Cristina

Des de l’any 2003, Art Al Set ha volgut facilitar l’accés del públic als artistes i les seves obres, a través de xerrades, exposicions i diferents esdeveniments. Divendres passat, amb la companyia d’empresaris, col·leccionistes, aficionats i artistes, com ara l’Àngel Calvente o el colombià Duván López, la galeria va obrir les seves portes al bell mig de l’eix comercial andorrà.

Duvan Lopez a l'Art Al Set
Foto: Paula Cristina

Actualment, la galeria compta amb una selecció molt nodrida de peces d’artistes com ara Josep Guinovart, que va profunditzar amb l’art abstracte, o del pintor i escultor català Josep Maria Riera i Aragó. Artistes locals, com ara el cas de Carme Massana – tot i que va néixer a Lleida –, també tenen el seu lloc dins d’aquest espai.

Convidats a la inauguració de Art Al Set
Foto: Paula Cristina

L’empremta de Picasso, pare del cubisme, es pot palpar amb els gravats exposats a la galeria, mentre que l’essència surrealista d’una petita obra d’aquest moviment artístic de Miró, acompanya altres grans noms espanyols com ara Ramón Aguilar i Moré, i Juan García Ripollés.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Art Al Set
Foto: Paula Cristina