ASTV Acrobàtic Sistema Treball Vertical, seguretat a l’altura

En pocs mesos l’empresa complirà 25 anys donant servei com a especialistes en treballs verticals industrials, així com el subministrament, col·locació i certificació de línies de vida i ancoratges de suspensió en zones amb risc evident de caiguda.

ASTV obre el seu camí a les noves tecnologies i està instal·lant a Sant Julià de Lòria 1.500 plaques solars

Les línies de vida són sistemes de seguretat ancorats a les edificacions i estructures que s’instal·len per prevenir les possibles caigudes d’operaris en alçades considerables. Aquest element d’instal·lació obligatòria a les edificacions és crucial per la seguretat. Per la qual cosa, ASTV, especialistes en aquests tipus de feines, l’any 2007, fa un pas cap endavant per proveir les empreses andorranes amb línies de vida i ancoratges que compleixen amb totes les normatives europees i internacionals vigents.

ASTV Treballs VerticalsL’experiència i seriositat d’ASTV ha permès l’associació amb la firma Comercial Igena S.A., de la qual l’empresa andorrana és la instal·ladora oficial certificada. I, si bé la seguretat és l’objectiu màxim de cada ancoratge i línia de vida, ASTV és conscient que l’estètica és un punt clau que no pot obviar. En aquest sentit, ASTV proveeix sistemes de seguretat segurs que són al mateix temps agradables a la vista.

ASTV Treballs VerticalsFundada l’any 1998 i, ubicada a la parròquia d’Encamp, l’empresa realitza feines que van des de la neteja de vidres a petites i grans superfícies, treballs i neteja en estructures metàl·liques, muntatge i desmuntatge de ginys mecànics, antenes de telefonia, instal·lació de tubs d’extracció de fums, treballs en patis de llum, treballs industrials, i/o, treta de neu als teulats dels edificis i, el sanejat, la restauració i pintura o vernís a façanes, cases, hotels, entre d’altres.

Com a especialistes en treballs verticals poden arribar a llocs de difícil accés en alçades de fins a 90 metres

El treball es fa utilitzant tècniques de cordes sense necessitat d’escales, bastides o altres tipus d’estructures, arribant a llocs de difícil accés, en alçades de fins a 90 m, com ara les noves torres que s’estan construint al país, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, i la icònica torre del Centre Termolùdic Caldea, un edifici en el qual l’empresa treballa gairebé diàriament.

ASTV Treballs VerticalsProjectes nous

ASTV torna a obrir el ventall, ara cap a les noves tecnologies, i està instal·lant per a l’empresa CIMSA, 1.500 plaques solars a Sant Julià de Lòria. Es tracta d’un projecte de gran magnitud que transformarà la indústria energètica al Principat.

ASTV | Magatzem: Av. Princep Benlloch, 3. AD200 Encamp | Despatx: C/ del Pedral, 17. Edifici Les Arribes. 2n pis. AD200 Encamp | Telèfon: +376 334 773 | astvandorra@hotmail.com | Facebook: ASTV-Andorra