AVIS obre una nova oficina a Pyrènees Andorra

AVIS amplia la seva xarxa d’oficines a Andorra amb l’obertura d’un punt d’atenció comercial als Grans Magatzems Pyrénées. El nou punt, ubicat a la tercera planta dels magatzems, ha obert al públic aquest dimecres.

Marc Orobitg, responsable d’AVIS Andorra, comenta que “per nosaltres Pyrénées és una ubicació estratègica, que ens permet apropar-nos als nostres clients i donar un millor servei”. La multinacional nord-americana, establerta al país a través de Grup Becier, és coneguda pels seus elevats estàndards de flota i servei. Pyrénées, que és un referent de qualitat al país, afegeix el lloguer de vehicles als serveis ja establerts a les seves instal·lacions amb una marca perfectament alineada amb els seus valors.

Grup Becier expandeix l’empresa de lloguer de vehicles cap al centre d’Andorra la Vella

A diferència del punt de lliurament i recollida de vehicles a l’aparcament Vinyes del carrer Prat de la Creu, la nova oficina d’AVIS de Pyrénées ofereix un servei integral. Comptarà, per tant, amb els mateixos serveis que l’oficina de Santa Coloma: reserva, contractació, recollida i devolució de vehicles.

Text: AVIS Andorra / Grup Becier