Bob Sinclar arriba a Andorra i deixa una polèmica encesa

El DJ francès va reunir més de 3.500 persones a la seva actuació a l’Andorra Mountain Music, celebrat a Soldeu, el passat 10 de juliol. El de Bob Sinclar va ser el tercer concert del festival.

Fotos: Noelia Farías · César De Pablos · Andorra Mountain Music

Concert de Bob Sinclar

L’astre de la música electrònica, Bob Sinclar, va ser el protagonista de la passada nit del 10 de juliol, essent el tercer artista a actuar al gran esdeveniment acollit per la vila de Soldeu. Aleshores, el DJ francès va captivar un públic que va acudir-hi de manera massiva, en xifres gairebé comparables amb el recital d’Armin van Buuren.

Stage del Concert de Bob Sinclar a Andorra

Tot va començar entre crits i aplaudiments, de manera molt enèrgica, en sonar ‘House music feat. Ron Carroll’, hit amb el qual Sinclar va deixar de banda la seva evident impaciència per tocar, ja que es mostrava una mica avorrit dels missatges protocol·laris i de seguretat que van antecedir la seva actuació. Incomoditats –necessàries– de banda, el DJ de 52 anys es va deixar portar pel seu particular estil de house i va contagiar aquesta vibra als més de 3.500 espectadors.

Concert de Bob Sinclar a Andorra

S’hi van sentir temes molt recordats, com ara ‘Pump it up’, ‘World, hold on’ i ‘Love Generation’, però també mescles més underground de la seva autoria, amb les quals, sens dubte, va saber crear un ambient que van saber gaudir i ballar persones de totes les edats.

Excèntric i polèmic

Qui segueix Bob Sinclar a les seves xarxes socials, sap que el DJ francès és un personatge únic i divertit, amb ocurrències que cauen bé a la majoria dels seus seguidors. No obstant això, després del concert d’aquell dissabte, les crítiques i la polèmica li van envoltar, ja que, durant molt bona part de la seva presentació, a través de la microfonia, el músic es va adreçar al públic francès en comptes de l’andorrà.

Concert de Bob Sinclar a Andorra

No suficient amb això, que es podria entendre per la relació que el DJ té amb el seu país i els seus conciutadans, Sinclar va ser objecte de fortes crítiques, especialment a les xarxes socials, per onejar una bandera espanyola a la cloenda de l’espectacle, com si no sabés que Andorra és un país independent. Polèmiques de banda, aquell primer recital de Bob Sinclar, a Andorra, va ser de tot menys insípid i avorrit.

Protocols reforçats

Davant les creixents xifres de contagis per Covid-19, el Ministeri de Salut va obligar que, totes les persones assistents a aquest i els successius concerts, haguessin de portar un certificat de vacunació o bé una TMA, PCR o prova d’antígens negativa. A l’interior del recinte, s’hi va evidenciar una important presència d’efectius de la policia andorrana.