Buda Andorra obre les seves portes per a noces i comunions

Dimarts passat, a la tarda, la sala del Buda Gastro va acollir una jornada de portes obertes, per tal d’apropar als seus clients les diferents opcions gastronòmiques, enològiques i decoratives, per a la temporada de noces, batejos i comunions.

Bodes i comunions Buda andorra
Foto: Paula Cristina

L’arribada de la primavera marca l’inici d’un nou cicle en la natura, però també a la vida de les persones que viuen per aquests indrets. Acompanyada dels colors de la flora renaixent del Principat, la temporada de noces, batejos i comunions, torna al Buda Gastro per a delectar el seu públic amb un ampli ventall d’idees perque la teva celebració sigui el moment més especial.

Ampolles de vins portes obertes andorra
Foto: Paula Cristina

Les flors no van faltar al Buda Gastro. Les taules, decorades per a l’ocasió, van mostrar diferents tipus d’aperitius, àpats i postres, per a gaudir d’una festa inoblidable. A més a més, el restaurant va presentar els millors vins de la marca Wine Wings, elaborats per la bodega Ignacio Marín, així com tota la selecció del celler valencià Gabarda. L’exquisit xampany Or Addict, amb flocs d’or de 23 quirats, també va captar l’atenció dels visitants amb la seva brillantor.

Gastronomia al Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Tot i que la secció gastronòmica i enològica van ser fonamentals, la mostra va comptar amb música en directe i altres detalls com ara, instal·lacions de photocall i fotomaton, carrets de crispetes, arranjaments florals molt elaborats i un espai infantil molt carregat de color i tendresa. Sens dubte, el Buda Gastro va saber apropar als seus clients una completa gamma d’opcions, per a organitzar la celebració dels teus somnis.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Jornada Portes Obertes al Buda
Foto: Paula Cristina