Chef’s Table: gastronomia, disseny i tecnologia

A l’interior de l’edifici “El Diamant” d’Andorra la Vella i dins del centre comercial The Embassy, comença a bullir un espai gastronòmic amb un diferenciat caràcter gourmet; 700 metres quadrats on, des de mitjans de febrer, les estrelles Michelin Romain Fornell, Bernard Bach i Òscar Manresa brillen donant pas a la fusió culinària d’Andorra, França i Espanya… Benvinguts a Chef’s Table.

El diferenciat caràcter gourmet, fa realitat la idea de crear un mercat gourmet, on el client pot degustar una gran diversitat de tapes d’autor, en sis zones rellevants pels seus productes tradicionals: formatges, embotits ibèrics, marisc, vinoteca, rebosteria i un espai de bar i còctels. Sens dubte, tot un ventall de possibilitats pels paladars més exquisits i exigents.

Bar-BQ a Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert

Cal destacar la utilització d’una superfície considerable, de 300 metres quadrats, en zones destinades a barres i cuines, un espai on han col·laborat conjuntament HOSTELGRUP i JPM Projects, dues empreses punteres quant a l’assessorament, el disseny, el subministrament i la fabricació de mobiliari fet a mida per a l’ocasió, però sense deixar de banda les tendències actuals i una tecnologia avantguardista. Tot un desplegament de creativitat i eficiència, que donen com a resultat un espai  molt atractiu i dinàmic.

Tecnològicament, hem de remarcar l’eficiència energètica d’aquests expositors  així com l’ús de materials com ara l’acer inoxidable, d’un gruix de 2 mm i reforços tipus omega utilitzats als taulells; el vidre òptic temperat i personalitzat d’1 cm de gruix, o la utilització de 60 metres de tires de llums led de 3.000K. Aquestes instal·lacions altament tecnològiques, a les que hem d’afegir un viver de crustacis exclusiu i un expositor de vins que ens brindarà el plaer d’acompanyar els menjars com es mereix un show cooking, ha permès fer realitat el somni de Chef’s Table, donant pas a un espectacle de sabors i visibilitat.

Expositors de mariscos a Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert

Ens delitarem amb la degustació de carn selecta i de diferents punts de maduració, cuinada de manera tradicional i amb una tècnica que combina brasa i forn, que només pot oferir un aparell creat expressament per a un gremi molt exigent, com és el Josper Robata, un luxe pels xefs més exigents i una al·legoria pels paladars més sibarites.

Aquesta iniciativa, creada per l’empresària andorrana Rosa Pons i la seva família, farà que sigui un punt de trobada i un espai per tastar experiències noves i diferents que ningú no es pot perdre, ja que combina tot el que podem somiar d’un local dissenyat per donar qualitat i un món de sensacions, que tan sols visitant-lo ens impregnarà del sabor del seu elevat nivell.

Mostrador i barra a Chef's Table
Foto: Jean-Luc Herbert