Cal Fontetes, diversió i gastronomia al cor de La Massana

En temporada d’esquí, les parròquies més altes del Principat s’omplen de vida, gràcies a l’arribada de turistes que volen gaudir de la neu a les muntanyes andorranes. I, tenint en compte aquesta circumstància, va sorgir Cal Fontetes, un nou espai gastronòmic al cor de la parròquia.

Convidats obertura Les Fontetes
Foto: Josep Segura

Ubicat al costat del telecabina de La Massana, a la plaça de Les Fontetes, aquest restaurant va obrir les seves portes ahir a la nit. Festa inclosa, Cal Fontetes va causar una molt bona primera impressió, tant pel que fa als turistes com als residents, que van gaudir d’una nit espectacular i no només per la seva aposta culinària, sinó també per la seva ambientació musical.

Gastronomia Cal Fontetes
Foto: Josep Segura

Personalitats del món polític i empresarial del país van assistir a la festa inaugural i entre elles destaquem els parlamentaris del Consell General, Judith Pallarés i Carles Naudi, que van voler donar suport a aquesta nova emprenedoria encapçalada per: Xavi, Antonio i Julien i amb el toc gastronòmic del xef Joel Sala.

Judith Pallarés i convidats cal fontetes
Foto: Josep Segura

Cal Fontetes ofereix una filosofia culinària de fusió, entre la cuina tradicional andorrana i l’estil francès, amb productes de primera qualitat i de temporada. El local compta amb una variada carta de tapes, així com altres propostes delicioses que delectaran els paladars més exigents. I, a més a més, els amants de l’esquí podran gaudir, cada dissabte, d’un après-ski molt proper, gràcies al suport del Grup Golden.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Festa a Cal Fontetes
Foto: César De Pablos

democrates andorra