Maserati Levante Vulcano, una joia que arriba a Andorra

Quan es condueix un Maserati, s’experimenten un món de sensacions, especialment per la història que atresora la marca del trident, que va ser fundada el 1914, a la ciutat italiana de Mòdena. Avui, el llegat d’Alfieri Maserati es manté més viu que mai amb l’arribada del Maserati Levante Vulcano, una edició exclusiva amb una fabricació limitada de 150 unitats per a tot el món.

Clients mirant un Maserati Levante Vulcano
Foto: Nelly Dedea

Becier Vehicles, representant oficial de la marca al Principat d’Andorra, va oferir una trobada íntima, a l’Andorra Park Hotel, per satisfer la curiositat i passió dels seus clients més exclusius, que van poder gaudir, de primeríssima mà, de les excel·lències d’un SUV que només està disponible per al mercat europeu i asiàtic. Dan García, director comercial i de desenvolupament de Maserati Iberia, va assistir a la presentació i va aprofitar el moment per agrair la confiança que Andorra ha dipositat en la marca, any rere any.

Dan García director comercial maserati iberia
Foto: Nelly Dedea

La Gazzetta dello Sport, un prestigiós diari del país de la bota, defineix el Levante Vulcano com “un luxe per a pocs privilegiats” i no s’equivoquen. Amb acabats de fibra de carbono i un exterior de color Grigio Lava, aquesta edició limitada, amb motor V6 biturbo de 3.0 litres, de gasolina, pot ser adquirida en dues versions de potència: 350 cv i 430 cv. El Maserati Levante Vulcano és una autèntica joia per a la carretera.

Cotxes Maserati de Becier Vehicles
Foto: Nelly Dedea

Com a part del Maserati Winter Experience, i en el marc de la Copa del Món de Snow Polo, celebrada a Sant Moritz, el fabricant italià fa una parada a Andorra, per oferir als seus clients la possibilitat de conèixer la gamma MY19, amb totes les novetats que Maserati porta per al 2019. A més a més, alguns afortunats podran gaudir de proves amb recorreguts de muntanya i amb l’atenta supervisió dels pilots professionals de la casa italiana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic a la presentació del maserati levante vulcano
Foto: Nelly Dedea