La 080 Barcelona Fashion, més internacional que mai

Torna la passarel·la 080 al mateix escenari de cites anteriors, al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, però aquest cop amb més vocació internacional, amb escassetat de dissenyadors emergents, sense desfilades de moda infantil i amb un seguit de vells coneguts.

Sita Murt al 080 Barcelona FashionDurant aquests dies a Barcelona han tornat a encendre els focus per veure les propostes d’una trentena de firmes comercials per a home i dona. Va obrir el joc Teoh & Llegiu amb el seu director creatiu Pep Generó, que debuta a la passarel·la amb una col·lecció molt fresca i lleugera per a aquesta mateixa primavera estiu, que ja està a la venda.

La passarel·la 080, que arriba a la seva cita número 23, vol obrir-se al mónCartellera oficial 080 Barcelona Fashion 2019

La passarel·la 080 Barcelona Fashion, que arriba a la seva cita número 23, vol obrir-se al món. D’aquí la presència del dissenyador Umit Benan, nascut a Alemanya de pares turcs i format a Itàlia i als Estats Units. El que va ser director creatiu de Trussardi i alumne del seu admirat Nino Cerruti presenta la seva col·lecció de moda masculina, ‘street wear’ amb un toc italià, per a la tardor hivern 2019.

Teoh Lea 080 Barcelona FashionTambé s’ha vist el treball colorista de la casa sud-africana Chulaap, fundada fa quatre anys per Chu Suwannapha, que ressalta la diversitat del continent africà i el seu fort són els estampats. També concorre a aquesta 080 el creador peruà d’origen asiàtic Esaú Yori. I la marca colombiana Polite, del dissenyador català-colombià Carlos Polite.

System Action 080 Barcelona FashionS’han pogut mostrar els ‘looks’ d’home i dona de la marca Antonio Miro -que compleix el seu 40è aniversari- i que dissenya Albert Villagrassa i han titulat la col·lecció ‘Rock’. També hem gaudit de les creacions de Escorpion Studio Barcelona, ​​Naulover i Maite Muñoz al capdavant de Lebor Gabala, la sastreria d’avantguarda per a home del sevillà Jaume Álvarez al capdavant de la seva jove marca Mans Concept Menswear, les creacions de Miriam Ponsa, Txell  Miras, Aubergin, Jnoring, Z1 , Pablo Erroz, Sita Murt i Oscaleon, que titula la seva proposta ‘Plume noire’.

També els vestits de nit tan aclamats per les “influencers” de José María García i la seva marca Ze García. Ángel Vilda, al capdavant de Brain & Beast, i Custo amb els seus espectaculars shows després del seu pas fa només unes setmanes per la Madrid Fashion Week.