Caldea inaugura l’exposició ‘Vincere sine fallacio (Juga net)’

Caldea ha presentat l’exposició fotogràfica ‘Vincere sine fallacio (Juga net)’, dedicada a l’antidopatge en el món de l’esport. La mostra presenta els cossos pintats de diversos esportistes del país, com el pilot Luc Alphand, el surfer de neu Lluís Marín, la nedadora Mònica Ramírez i el tenista Jean-Baptiste Poux, entre altres, en posicions impossibles. L’autora de les instantànies és Ana Arce i l’artista que els ha pintat el cos, Maria Fernanda Estalles. Les imatges es poden comprar, i la recaptació obtinguda de la venda de les fotografies artístiques es donarà a la Fundació Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell.

Mònica Dòria, Esther Barruguès, Jean-Baptiste Poux i Fiona Pallarès són altres esportistes que hi han participat en la iniciativa

Foto d'Esther Barrugués a Caldea
Foto: Josep Segura

La idea del projecte ha consistit en fotografiar els i les esportistes en posicions poc habituals, despullats i amb el cos pintat, en alguns de casos de colors fluorescents. A més, les sessions fotogràfiques han estat llargues, cinc hores per esportista, el que ha donat lloc a divertides anècdotes: per exemple, el pilot Albert Llovera es perdia la retransmissió de les curses i l’esquiadora Mimi Gutiérrez acabava de disputar la Purito.

Exposició vincere sine fallacio a Caldea
Foto: Josep Segura

Altres esportistes que hi han participat en la iniciativa han estat la palista Mònica Dòria, la tiradora Esther Barruguès i les gimnastes Esther Magrinyà i Fiona Pallarès.

Convidades a l'exposició Vincere Sine Fallacio a Caldea
Foto: Josep Segura

Caldea organitza la nova exposició amb Crèdit Andorrà com a patrocinador, el Comitè Olímpic Andorrà com a col·laborador i amb el suport de l’Agència Andorrana Antidopatge i la Unesco.

Carles Enseñat a Caldea
Foto: Josep Segura

La mostra dedicada als valors de l’esport i la denúncia del dopatge es podrà visitar fins a  l’1 de novembre.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.