‘Champions for Unicef’ torna al Pavelló Esportiu del Prat Gran

Esportistes de diferents disciplines, polítics, jugadors del primer equip del MoraBanc Andorra i altres personalitats es van posar la samarreta per a defensar plegats els colors d’Unicef.

Fotos: César De Pablos

Champions for unicefMés d’un centenar de persones van acudir al Pavelló Esportiu del Prat Gran, a Escaldes-Engordany, per gaudir d’una tarda solidària i divertida en què polítics, jugadors de la primera plantilla del MoraBanc Andorra i esportistes d’altres disciplines van coincidir en un mateix objectiu: posar el seu granet de sorra perquè Unicef Andorra pugui continuar amb les seves tasques a benefici de la infància.

Champions for unicefMarianela Vila, presidenta d’Unicef Andorra, es va mostrar “molt contenta per la resposta del públic que hi va acudir, però també de la bona disposició de totes les personalitats i esportistes que van voler participar-hi, especialment en aquestes dates quan molta gent marxa de vacances”.

Champions for unicefS’hi van disputar dos partits solidaris. El primer, el vintage, va enfrontar dirigents comunals, consellers, representants de les entitats patrocinadores i fins i tot a Guillermo Cervera, conservador general de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Per a Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports i una de les jugadores convidades a la cita, aquesta va ser una oportunitat ideal “per a veure la cara més solidària de l’esport” i de col·laborar amb noble causa. Malgrat que la disputa entre ambdós equips va culminar en empat, Riva va expressar que “sobretot van guanyar la solidaritat i Unicef”.

Champions for unicefImmediatament després del partit vintage, hi va tenir lloc el partit entre els esportistes del país, que van fer equip amb els jugadors del MoraBanc Andorra. Els aficionats van veure com futbolistes com ara Ildefons Lima i Maria Moles compartien pista amb el pilot de MotoGP, Àlex Rins, la tenista barcelonina Georgina Garcia, el ciclista Joaquim “Purito” Rodríguez i, entre altres atletes, amb l’snowboarder Maeva Estevez.

Champions for unicefLa presidenta d’Unicef va celebrar que es pogués realitzar l’activitat després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘Champions for Unicef’ torna al Pavelló Esportiu del Prat Gran

democrates andorra