Christian G. Huete dona llum a ‘Finales in-esperados’

Sota el segell de l’Editorial Amarante, l’autor andorrà va publicar ‘Finales in-esperados’, una obra que convida els lectors a fer una reflexió sobre els sentiments més primitius dels éssers humans.

Fotos: César De Pablos

Christian G. Huete autor de ‘Finales in-esperados’ i la seva família

La del passat 7 de setembre va ser una nit com aquelles que volem recuperar mentre la pandèmia ens ho permeti, ja que, amb alegria i expectació, l’escriptor Christian G. Huete va rebre tot l’afecte dels seus familiars i amics, motivats per conèixer la història d’Ander Ros, jove de 17 anys i protagonista de ‘Finales in-esperados’, l’obra recentment publicada per l’andorrà.

Christian G. Huete autor de ‘Finales in-esperados’ amb convidats

Valent-se d’una narrativa actual, G. Huete és capaç d’atrapar el lector en un relat fascinant, ple de conflictes i situacions encara vigents, com ara el transvestisme i les relacions tòxiques, marcades per la ira, l’aïllament, la violència i la mesquinesa, però també per l’amor, la redempció i l’acceptació. D’aquesta manera, l’autor aconsegueix despertar consciència sobre els sentiments més primitius de les persones.

Christian G. Huete autor de ‘Finales in-esperados’ i amics
Sobre Christian G. Huete

Nascut a Andorra la Vella i, actualment, pare de dos fills, el Christian G. Huete va fer els seus primers passos com a escriptor quan tan sols tenia uns dotze anys. Aleshores, compartia aquesta passió per la literatura amb un amic de la infància, però, a partir de la seva formació en el món del cinema i l’impuls de la seva dona, l’home de 36 anys va decidir tirar endavant la seva primera novel·la, una fita que ha estat molt celebrada pel seu cercle més pròxim.

Més que un ‘pica pica’

La presentació es va celebrar a La Nova Forquilla, restaurant escaldenc del qual són propietaris els pares de l’escriptor. I és que no podia ser d’una altra manera, ja que el suport de la seva família ha estat un dels pilars fonamentals en la vida d’aquest autor novell.

Amenitzat pels deliciosos aperitius, copes de cava i una que altra cervesa per mitigar la calor d’aquell moment, el Cristian es va entregar al seu públic, al qual va complaure amb fotografies, anècdotes, rialles i dedicatòries signades a les primeres pàgines de cada exemplar.

Degustació a la Nova Forquilla