Christina Rosenvinge captiva el públic andorrà amb un segell molt personal

La cantautora hispana-danesa, Christina Rosenvinge, va actuar ahir a la nit, a  l’Auditori Nacional d’Andorra, on va presentar el seu darrer àlbum titulat ‘Un hombre rubio’. Aquest, és el seu desè disc i, com tots els seus treballs, conté profundes reflexions. En aquesta ocasió, Rosenvinge s’endinsa en la figura del seu pare a qui dedica alguns temes del seu repertori, especialment ‘Romance de plata’, però també explora altres identitats com ara la filla o l’amant, entre altres.

Espectacle de Christina Rosenvinge a Andorra
Foto: Nelly Dedea

Cal destacar que, durant la seva actuació, va dedicar una de les seves cançons a l’activista mediambiental assassinada per la dictadura hondurenya, Berta Isabel Cáceres, que sota el títol ‘Berta multiplicada’, va commoure el públic assistent.

Sens dubte, el potencial emocional de la seva obra i el procés de recerca d’una personalitat musical pròpia, així com la qualitat de la seva faceta compositiva o el seu magnífic directe, van ser elements, més que suficients, perquè el públic andorrà reconegués l’excepcional qualitat que Rosenvinge explota en totes les seves actuacions.

Verificació d'entrades al concert de Christina Rosenvinge
Foto: Nelly Dedea

Després d’aquesta actuació, la cantautora tindrà el privilegi de participar en el Primavera Sound, que se celebrarà pròximament a Barcelona i Porto. Però la temporada de música a l’Auditori Nacional no acaba amb aquesta actuació, sinó que serà el pròxim dia 20 de juny, amb Els Amics de les Arts.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea

Més info