La canalla finalment va poder gaudir de la màgia d’El Pot Petit

El passat 10 d’abril, en dues funcions sabatines, els més petits van omplir la sala de l’Auditori Nacional d’Andorra, on El Pot Petit va aportar les seves espurnes de màgia, il·lusió i molta música.

Fotos: César De Pablos

Concert El Pot Petit a Andorra

Molts dies van passar des d’aquell 24 d’octubre de 2020, quan, a causa del coronavirus, els infants d’Andorra es van quedar sense gaudir del concert d’El Pot Petit, un espectacle familiar que prometia màgia i il·lusió per a tota la família. Finalment, en el marc de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional, El Pot Petit va oferir dos concerts plens d’emocions el passat 10 d’abril.

Melmelada Band al Concert El Pot Petit

Els músics i actors, Helena Bagué i Siddartha Vargas, van interpretar la Jana i el Pau, que, acompanyats dels instruments de Tomàs Pujol, Albert Dondarza, Dani López, Mercè Munné, Pau Oliver, Ariadna Gispert i Joni Ripoll, van saber connectar amb un públic familiar ansiós. Tal va ser l’expectativa generada pel show d’El Pot Petit, que les entrades d’ambdues funcions es van exhaurir molt ràpidament; la realitat és que ningú es va voler perdre la Melmelada Band en acció, però tampoc els tigres, els hipopòtams, els lleons i totes les figures màgiques que van aparèixer durant l’espectacle que, malgrat les mesures de seguretat encara vigents, va permetre celebrar, amb una mica de retard, els deu anys de trajectòria de l’agrupació.

Família al Concert El Pot Petit
Un fenomen que no para de créixer

A través de la música i la teatralització de les seves presentacions, El Pot Petit ha sabut conquerir els cors de grans i petits, fins a convertir-se en un veritable protagonista dels moments més dolços dels nuclis familiars catalanoparlants. Amb més de 600 concerts efectuats fins a 2020, milers de còpies venudes i quantiosíssimes visualitzacions al seu canal de YouTube, El Pot Petit omple d’il·lusió la llar de cada petit.

Tot just acabar els dos concerts programats al Principat, El Pot Petit va continuar la seva agenda a Sant Cugat, on va oferir un recital benèfic per ajudar l’ONG Dream Nepal.