La parròquia d’Escaldes-Engordany vibra amb la música del Concert Jove

La plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany va ser l’escenari on van actuar els joves participants i guanyadors de la cinquena edició del Talentajant, el concurs d’arts escèniques que organitza, any rere any, el departament de Joventut del Comú de la parròquia escaldenca.

Andrea Leitao al concert jove d'escaldes-engordany
Foto: César De Pablos

Aquest recital, anomenat Concert Jove, va tenir lloc en el marc del Festival Internacional Colors de Música 2018, i va servir d’espai per a la projecció i promoció dels nous artistes del país. “Cada any, organitzem aquest cicle de concerts com activitat vinculada al Dia de la Joventut i estem molt contents perquè van participar joves amb moltíssim talent”, va comentar Miquel Àngel Millan, cap del departament de joventut del Comú.

Públic d'escaldes-engordany
Foto: César De Pablos

Enguany, Esther Brid va obrir el concert, mentre que Andrea Leitão, Dalila Roxana, Perry Salomon, Toni Fernández, Estef i Mike i el duet Laia i Marc, també van fer gaudir al públic escaldenc.

Toni Fernández al concert jove
Foto: César De Pablos

El Comú d’Escaldes-Engordany va mostrar la seva satisfacció amb aquesta activitat que promou el turisme i, a més a més, dona espais de promoció per al talent andorrà. És per això que Miquel Àngel Millan preveu que es realitzi una nova edició l’any 2019.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Joves artistes d'escaldes-engordany
Foto: César De Pablos