La Creu Roja Andorrana inaugura una exposició fotogràfica

El centre comercial Illa Carlemany acull, des del passat divendres, dia 21 de febrer, una exposició fotogràfica que recopila alguns moments memorables dels 40 anys d’història de la Creu Roja Andorrana.

Fotos: César Vidal

Exposició fotogràfica Creu Roja Andorrana a Illa CarlemanyDesenes de visitants van acudir, a la primera planta del centre comercial Illa Carlemany, per a ser testimonis de l’exposició fotogràfica organitzada per la Creu Roja Andorrana, amb la qual, a través de 16 instantànies, evoquen diferents fites i moments importants dels seus 40 anys de trajectòria. Tal com va afirmar l’organisme, aquesta mostra és només la primera de moltes altres activitats previstes per a dur a terme enguany.

Convidades a l'Exposició fotogràfica Creu Roja AndorranaLa Creu Roja Andorrana, a banda de l’exposició presentada el passat 21 de febrer, organitzarà una conferència amb Mike Horn, aventurer i explorador suïs, amb el suport del Govern d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella, i la col·laboració la Croix-Rouge Française, Caropticom S.L. i Autofactoria. La cita tindrà lloc el pròxim 6 de març, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i es preveu una bona resposta del públic andorrà.

Josep Pol i Anna ArceEn la mateixa línia, la Creu Roja Andorrana va crear un calendari mensual amb diferents activitats, que tancaran el mateix amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, el desembre vinent, sense deixar de banda les seves tasques diàries de serveis i atenció sociosanitària, preventiva i formativa, en matèria de socorrisme i donació de sang.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

asf 2021