Un “Dia del Soci de l’Automòbil Club d’Andorra” ple d’estrelles

Un miler de socis de l’ACA van poder gaudir de tot un seguit d’activitats, on van participar els consagrats pilots Albert Llovera, Dani Sordo i Tito Rabat.

Fotos: Nelly Dedea / Paula Cristina / ACA

Per primera vegada, l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va dedicar una jornada als socis i la resposta va ser massiva. Un miler d’afiliats, acompanyats pels seus familiars, van acudir al Circuit Andorra-Pas de la Casa, per a celebrar el “Dia del Soci ACA”. 

ACADurant 9 hores, els assistents van participar en múltiples activitats recreatives i d’exhibicions com ara karting, competicions en circuits scalextric de grans dimensions, cursos de motocicletes i simuladors, a més de les conferències, sessions de copilotatge, xerrades sobre cotxes autònoms i formacions en seguretat viària. El balanç va ser positiu i l’ACA ja avalua repetir la jornada en un proper futur. 

ACAPel que fa als pilots de renom que van assistir a la cita, va destacar Albert Llovera, qui va oferir una conferència anecdòtica sobre la seva experiència en el Ral·li Dakar, amb una sala plena de gom a gom. Marc Vidal, tècnic i coordinador de logística del Reale Avintia Racing Team, va explicar els secrets d’un box de MotoGP, mentre que Dani Sordo, reconegut pilot del FIA World Rally Championship, va oferir una conferència molt detallada sobre les seves participacions als circuits de ral·li. Tito Rabat, pilot espanyol del Reale Avintia Racing Team, també va captivar l’atenció del públic en narrar els seus periples a l’elit del MotoGP. 

ACAEl cim de la jornada va arribar amb el dinar de germanor, que va tenir lloc als dos edificis de l’”hospitality” del circuit, on hi van assistir autoritats nacionals i locals com ara Jordi Torres, ministre d’Ordenament Territorial; Justo Ruiz, secretaria d’Estat d’Esports, i Jordi Rich Malé, conseller menor del Comú d’Encamp. Enric Pujal, president de l’ACA, va mostrar la satisfacció per l’exitós “Dia del Soci”, i va felicitar a tots els involucrats en l’organització de les activitats.