El diputat portugués Paulo Alexandre de Carvalho Pisco visita Andorra

El diputat portuguès Paulo Alexandre de Carvalho Pisco, va visitar Andorra el passat cap de setmana, una visita de dos dies que ha servit per estrènyer lligams amb la nombrosa comunitat portuguesa resident al país. Pisco, és periodista de professió, llicenciat en filosofia i té un postgrau en Estudis Europeus, un fet que el capacita com a comissionat d’assumptes europeus i de negocis estrangers de comunitats portugueses.

Brindis Carles Naudi amb Paulo Pisco
Foto: Nelly Dedea

L’agenda del parlamentari portuguès va estar atapeïda d’actes entre els quals podem destacar els següents: visita a l’Associació Penya Encarnada i trobada amb el conseller de les Comunitats Portugueses, Jose Manuel Da Costa; assistència al partit de futbol que va jugar el F.C. Lusitanos, trobada amb el president SDP, Jaume Bartomeu i posteriorment, amb el president del PSA, Pere López. Visita a l’Associació del Grup de Folklore Residentes do Alto Minho. I, per cloure els diferents actes programats, l’empresari José Costa va organitzar un sopar de gala al qual van assistir diferents personalitats del país.

Brindis autoritats i convidats de Paulo Pisco
Foto: Nelly Dedea

Entre els assistents, cal destacar la presència dels ministres Xavier Espot i Eric Jové, així com els parlamentaris, Pere López, Carles Naudi, Jordi Gallardo i Víctor Naudi; naturalment, l’organitzador de la vetllada, José Costa, també hi va ser present al sopar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Menjar Restaurant Beluga per visita de Paulo Pisco
Foto: Nelly Dedea