Diva, un musical acrobàtic amb l’estampa del Cirque du Soleil

“Diva”, el nou espectacle del Cirque du Soleil dona gran protagonisme a la música sense deixar de banda les acrobàcies. Un total de 26 artistes, entre ballarins, acròbates, cantants i músics han delectat els espectadors que han omplert totes les funcions.

Acrobàcia Cirque du Soleil Diva
Foto: Andorra Turisme

Aquest ha estat el sisè any consecutiu que la companyia canadenca Cirque du Soleil actua a Andorra amb un espectacle dissenyat especialment per al país. La música en directe, a través dels temes més emblemàtics de grans artistes dels últims cinquanta anys era la gran protagonista de “Diva”, amb les cantants Marie-Christine Depestre i Coral Egan, que van homenatjar grans dives com Edith Piaf, Tina Turner, Aretha Franklin, Alicia Keys, Rihanna, Lady Gaga, Céline Dion i Adele. Els diferents números acrobàtics, entre els quals es va poder veure aigua i foc, s’anaven succeint al llarg del muntatge, que tenia el color rosa com a fil conductor.

Acròbats del Cirque du Soleil
Foto: Andorra Turisme

“Diva” està dirigit per dues dones, Lydia Bouchard i Sonya St-Martin, que es van mostrar satisfetes pel resultat del treball que l’equip va fer a Montreal durant nou mesos. Val a dir que cap dels 26 artistes que participen en l’espectacle havia treballat en cap dels espectacles que s’han fet a Andorra, i que tots van quedar satisfets per la seva experiència andorrana.

Diva Cirque du Soleil a Andorra
Foto: Andorra Turisme

L’espectacle tenia una durada de 70 minuts i, a l’espera de les xifres definitives, tot indica que l’hauran vist unes 110.000 persones en les 22 representacions.

Públic a l'espectacle del Cirque du Soleil a Andorra
Foto: Andorra Turisme